Liceenii, invitaţi de Cinefeel la concurs


*Vor participa la workshop, se pot înscrie la concursul de trailere etc.  

    Liceenii brăileni, bineînţeles întâi cei care iubesc a şaptea artă – se înţelege, nu doar ei! – sunt invitaţi de Asociaţia culturală Cinefeel să facă parte din proiectul “Brăila – un film de poveste!” (https://brailachirei.wordpress.com/2019/08/26/braila-un-film-de-poveste-proiect-al-asociatiei-cinefeel/) în care există şi o secţiune de concurs cu premii, o caravană de film şi multe altele. Practic, tinerii sunt provocaţi să creeze propriul film scurt (în modelul trailer) pe tema “Brăila – oameni şi locuri”. Proiectul se finalizează în luna noiembrie 2019.

Elevii si profesorii vor participa la workshop-uri sustinute cu sprijinul ONG-ului Kinelink Moovee, la tururi ghidate turistice si culturale pentru a afla fascinanta istorie a orasului Braila si multe alte activitati.
Nu lipsesc concursurile si premiile pentru participantii din proiect care isi transpun viziunea in realitate prin intermediul trailerelor. Pentru inscrieri ne gasiti la telefon 0720 562 933 ori mail asociatiaculturalacinefeel@gmail.com sau pe pe pagina noastra de Facebook https://www.facebook.com/Asociatia-Culturala-CineFeel-101048197936456/?modal=admin_todo_tour” – organizatorii.

** *  Proiectul “Brăila – un film de poveste!” este finanțat de Consiliul Județean Brăila prin Programul pentru finanțarea nerambursabilă a activităților nonprofit de interes județean pentru anul 2019 – domeniul Cultură.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.