AgriCultura 2019, târg naţional la Brăila


*Organizat de Camera de Comerţ, se desfăşoară în parcarea Mall Brăila în perioada 26 – 29 septembrie 2019 

Camera Comerț, Industrie și Agricultură Brăila organizează, în parteneriat cu Primăria municipiului Brăila și Consiliul Județean Brăila, cea de a 23-a ediție a Târgului Național AgriCultura în perioada 26 – 29 septembrie 2019, pe platforma Brăila Mall unde vor fi expuse utilaje agricole și echipamente pentru mecanizarea agriculturii, instalații pentru irigații, mașini de teren și autoturisme. Deschiderea oficială a târgului va avea loc joi, 26 septembrie 2019, la ora 12.00, iar programul de vizitare va fi zilnic, între 9.00 – 21.00. Programul actualizat al evenimentelor conexe este disponibil pe site la http://www.cciabr.ro și la https://www.facebook.com/cciabr/ 

Vor fi prezenți producători de semințe și material săditor, horticultori, instituții de cercetare-dezvoltare agricolă, producători agricoli și meșteri populari, asociații și cooperative agricole, bănci, societăți de leasing și asigurări. Foto din arhiva Armanda Filipine, revista de cultură şi informaţie Braila Chirei de la ediţie anterioară AgriCultura.

    Vor fi expuse mărci agricole precum Aeromeh, Agrex, Agrifac, Agromash Kalina, Agromehanika, Alpego, Belarus, Claas, CombCut, DCM, Ermo, Fadeev, Faresin, Femac, Grim, Irtec, Kobzarenko, Lvivagromashproekt, McCormick, Maschio Gaspardo, Massey Ferguson, Matermacc, Mecanica Ceahlău, Monosem, Olimac, Pasto Agriculture, Quivogne, Rostselmash, Solis, Sukov, Tume, Vaia, Zanon, Zetor etc. De asemenea, vor fi prezenți la eveniment dealeri auto din Brăila care vor prezenta celor interesați o gamă largă de modele de mașini de teren și autoturisme. Firma Carrefour Colentina București va participa și anul acesta cu conceptul de Street Food.

Pe durata celor 4 zile vor fi organizate evenimentele (seminarii, prezentări, workshopuri) în parteneriat cu Direcţia Comercială din Ambasada SUA în România, instituţii de învăţământ superior şi firme din domeniul agricol, firme din alte domenii de activitate, Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila etc.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.