Anticipatele nu sunt capriciul PNL; Parlamentul e sub asediul PSD, care blochează reformele


*Avertismentul este sublinierea deputatului liberal Antoneta Ioniță, care doar reamintește ceea ce se întâmplă; în comisii, social-democrații având majoritate, propun tot felul de proiecte care au așteptat prin sertare și care nu au relevanță acum, sau se opun vehement tuturor propunerilor care au utilitate practică (care și repară ce a stricat guvernele PSD ani de zile…) și care pot ajuta viața economică, socială 

Antoneta Ioniță – deputat PNL și vicelider în Camera deputaților, medic, președinte Organizația Femeilor Liberale Brăila – aduce noi sublinieri referitoare la ideea liberală fehiculată tot mai mult în ultima vreme, alegerile anticipate – nu doar după Moțiunea de cenzură a PSD din 5 februarie 2020 care a dus la căderea Guvernului Ludovic Orban I (situație pe care liberalii o speculează pentru a grăbi anticipatele și în care au cel puțin un aliat, USR).

    ”Alegerile anticipate nu sunt un capriciu al PNL, ci o necesitate a acestui momentm în condițiile în care PSD blochează reformele propuse de PNL, iar din această situație nu se poate ieși decât prin declanșarea alegerilor anticipate. Este o soluție politică cerută de majoritatea românilor. Electoratul își dorește schimbarea componenței parlamentare, nu pentru ca un partid sau altul să acceadă la putere, ci pentru ca România să o ia pe drumul unei dezvoltări economice susținute. În acest moment, anticipatele reprezintă soluția optimă pentru constituirea unei majorități politice stabile, care să pună în aplicare reforme cu adevărat structurale și care să fie baza noii Românii europene. România nu-și mai permite încă un an sub influența nefastă a PSD, pentru că are nevoie de un parcurs previzibil de dezvoltare, în care să existe certitudinea că proiectele propuse sunt aplicate, iar acestea se pot realiza numai dacă Parlamentul scapă de controlul PSD.

        În această perioadă tranzitorie, Guvernul PNL va lua măsurile necesare pentru ca parcursul economic și cel social să fie unele normale. Alegerile anticipate nu trebuie percepute ca un moment de instabilitate de niciun român, de niciun investitor sau partener politic al României, ci trebuie abordate ca o soluție de ieșire din blocajul în care se află țara”.

               Antoneta Ioniță – deputat PNL

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.