La Brăila, 15 pacienți noi COVID-19


*Total cazuri, de la începutul pandemiei: 330 * Tot la Brăila, încă un deces – persoană de 71 ani – azi, 15 iulie 2020* La nivel național se înregistrează din nou prea multe cazuri, 641, de infectări confirmate în ultimele 24 ore… nu e cazul să ne relaxăm!
 
       Din informarea zilnică de la Prefectura Brăila (unde functionează Centrul de control al pandemiei), prefect Cătălin Boboc, prin intermediul Ana-Maria Curcă, șef cabinet, descoperim că situatia la Brăila continua să fie una care să ne îngrijoreze, deoarece creste numărului de cazuri infectări SARS-CoV-2 (boala e COVID-19). Ieri au fost 14 cazuri noi, azi sunt 15!. Deci, trebuie să fim atenți și să ne protejam. Purtarea măștii de protecție, diștanțarea și dezinfectarea frecventă sunt în continuare metode care dau rezultate. În plus, persoanele asimptomatice trebuie să stea în izolare în perioada prescrisă de medic și să evite astfel trasmiterea bolii către alții, între acesștia putând fi chiar cei dragi.
 
       „Astăzi, 15 iulie 2020, situația epidemiologică în județul Brăila se prezintă astfel; potrivit informațiilor transmise de Direcția de Sănătate Publică Brăila, de la începutul pandemiei de coronavirus, la Brăila au fost înregistrate, în total, 330 cazuri, dintre care: 78 sunt internate și 15 sunt decedate (10 confirmate in Braila, 4 în Galati si 1 in Tulcea – persoane transferate la Braila). Așadar, față de ziua precedentă, sunt 15 noi cazuri confirmate la Brăila” – din informare. Persoana decedată in ultimele 24 ore avea 71 ani.
 
      Nota red. La nivel national s-au inregistrat 641 cazuri noi de infectari confirmate. Foarte multe! Prea multe!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.