Concursul pentru elevi „Orașul meu, orașul tău”, la Biblioteca Județeană Brăila


*În parteneriat cu Inspectoratul Școlar, ediția a VII-a, binevenită, mai ales pentru că-i pandemie și elevii au mai puține provocări în această perioadă

Biblioteca Judeţeană „Panait Istrati” Brăila – Secția de Împrumut pentru Copii. Ludoteca în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Brăila anunță concursul de desene şi eseuri „Oraşul meu, oraşul tău”, ediția a VII-a, coordonator – Doinița Stanciu. Competiția face parte dintr-o serie de acţiuni comune, în urma unui parteneriat internațional, cu biblioteci din țară și Republica Moldova.

Ce e mai minunat decât să fii copil și să vorbești cu mult drag despre locul tău natal. Iar, mai apoi, să-ți dai mâna imaginar cu prieteni noi, la fel de talentați și creativi, chiar dacă sunt la sute de kilometri distanță” – afirmă organizatorii.

Concursul are loc în perioada 2 – 23 noiembrie 2020 și va avea trei secţiuni – desene nivel preșcolar, desene nivel primar, compuneri (care să redea frumușețea propriului oraș, momumente, locuri reprezentative etc.). Termenul limită de înscriere este 23 noiembrie 2020, ora 16.00. Mai multe detalii pe pagina Facebook a Ludotecii și la coordonator, Doinița Mihaela Stanciu, telefon 0740681971, mail la sectiacopiibjbraila@gmail.com.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.