Accidentat în timpul alergării… of! Să tot faci mișcare prin parcurile brăilene!


*Un bărbat a trebuit ajutat de pompieri, după ce a căzut într-o canalizare fără capac în parcul Monument în timpul alergării de seară

Astăzi aflăm din nou că (și) la Brăila capacele de canalizare continuă să fie o… sursă de venit pentru unii care le fură și apoi cu siguranță le duc la centrele de colectare a fierului vechi – cu toate că s-a spus că autoritățile iau măsuri! Vorba vine…, dovadă e această știre. Deci, un bărbat tânăr (33 ani) alerga cum face de obicei seara, în parcul Monument, doar că de această dată nu a fost atent și nici nu a văzut că în fața lui este o canalizare fără capac. A căzut și a fost nevoie de sprijinul pompierilor care au intervenit și l-au salvat. A fost nevoie și de o ambulanță, dar și de intervenția de la Unitatea de Primiri Urgențe. Oricum erau în apropierea Spitalului Județean de Urgență.

Acesta nu este un motiv ca să nu mai faceți jogging, ci doar un ”avertisment” pentru autorități. Să ia măsuri! Pentru că acesta este rolul administrației locale: să facă posibilă viața în condiții decente și civilizate pentru toți locuitorii, inclusiv pentru cei care vor să se plimbe seara, să alerge seara pe aleile parcurilor și care nu ar trebuie să se uite ”cu lupa” (gluma-i glumă, dar e clar că problema se vede din avion!) pe unde calcă….

Un gând despre „Accidentat în timpul alergării… of! Să tot faci mișcare prin parcurile brăilene!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.