PNL Brăila, atenționare către Primăria municipiului pentru iresponsabilitate


*Prof. dr. Cătălin Canciu – președinte Organziația Municipală PNL Brăila – îi solicită public primarului Marian Viorel Dragomir de la municipiu să își asume vina pentru accidentul bărbatului care a căzut aseară (într-o canalizare fără capac) și să ia urgent măsuri ca asemenea situații nefericite să nu se mai repete

În urma accidentului (https://brailachirei.wordpress.com/2020/11/04/accidentat-in-timpul-alergarii-of-sa-tot-faci-miscare-prin-parcurile-brailene/) de ieri din parcul Monument, unde un bărbat a căzut într-o canalizare în timp ce făcea jogging, PNL Brăila sancționează verbal Primăria municipiului Brăila pentru iresponsabilitatea de care a dat dovadă și a permis să se întâmple astfel de lucruri. Mai mult, prof. dr. Cătălin Canciu – noul președinte (interimar) al Organizației municipale PNL Brăila – îl acuză de nepăsare pe primarul Marian Viorel Dragomir și îi solicită public să își asume vina, și să ia urgent măsuri astfel încât să nu se mai repete incidente care pun în pericol viața brăilenilor.

Asistăm, încă o dată, la neputința și ignoranța edilului acestui oraș. <Eu asfaltez >, această afirmație a reprezentat sloganul de campanie al unui primar care a câștigat alegerile cu peste 63%. Este vorba de primarul Brăilei, cel care administrează orașul fără nicio viziune, însăilând totul de-a valma, în batjocură față de cetățean și de nevoile sale. Trotuare neterminate, șosele vălurite cu gropi perene, borduri scâlciate, absența totală a pistelor de bicicletă, stâlpi de electricitate care abia mai stau în picioare, locuri cu tot felul de capcane pregătite să ne facă permanent un rău. Aseară, un tânăr s-a încumetat să facă puțină mișcare în acest labirint periculos și a pățit-o, căzând într-o canalizare fără capac, norocul lui a fost că nu s-a rănit foarte grav. Vă întreb, domnule primar: ce ar trebui să facem noi, cetățenii, ca viața noastră să nu mai fie pusă în pericol?”, precizează prof. dr. Cătălin Canciu (foto) – inspector școlar general adjunct la ISJ Brăila, consilier local municipal.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.