Festivalul brazilor elefantastici, motiv de fapte bune


*Eveniment organizat de clasa pregătitoare B, învățător Rodica Bianu, de la Colegiul Național ”Perpessicius” împreună cu Secția Ludoteca a Bibliotecii Județene Brăila cu scopul de a fi ajutați câțiva copii și familiile lor din comuna brăileană Urleasca

Cățiva părinți inimoși și copiii din clasa pregătitoare B (”Elefănțeii curioși”) cu prof. înv. primar Rodica Bianu, de la Colegiul Național ”Dumitru Panaitescu Perpesssicius” din Brăila, s-au gândit că în prag de sărbători – nașterea Domnului la creștinii ortodocși și catolici – e bine să facă… bine. Și astfel, cu partener secția Împrumut pentru Copii. Ludoteca a Bibliotecii Județene ”Panait Istrati” se desfășoară zilele acestea (până pe 18 decembrie 2020) Festivalul brazilor elefantastici – festivalul faptelor bune.

Copiii au confecționat câțiva brazi, iar brăilenii darnici sunt invitați să îi admire pe pagina Facebook a Ludotecii (post la https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2122272081238187&id=394830023982410), să-și aleagă unul și apoi să meargă la bibliotecă (sediul din str. Oituz nr. 4, intrare prin Piața Poligon) să-l ridice și să lase acolo donația în bani în scopul caritabil al evenimentului: vor fi luate alimente, hăinuțe și lemne de foc pentru câteva familii cu copii din comuna brăileană Urleasca.

Nota red. Vom face și noi o donație, pentru că așa e omenește și, în plus, e frumos. Sper ca brăilenii să fie, cum se spune, cu mână largă în aceste zile. Măcar pentru această cauză de omenie!

Armanda Filipine, revista de cultură și informație Braila Chirei

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.