La Şcoala Gimnazială ”Alecsandri” Brăila, un 8 martie cu urări pentru… toți trecătorii


*Elevii au desenat și au scris mesaje felicitare pe care le-au agățat pe gardul școlii, să fie văzute de absolut toată lumea * Ideea a produs încântare în primul rând vecinilor, care le-au admirat de la ferestre și balcoane

Pandemie sau nu, la școală (în fine, la unele școli!) se întâmplă mereu chestiuni interesante. Mai ales când elevii au parte de un colectiv de dascăli plini de inventivitate și dragoste pentru copii, ca la Școala Gimnazială ”Vasile Alecsandri” din Brăila (http://Şcoala Gimnazială Vasile Alecsandri) unde data de 8 martie 2021 va rămâne în amintirea tuturor, inclusiv a vecinilor și a trecătorilor.

La ideea profesorului de învățământ primar (învățătoare) Iustina Gavrilă, colegii de cancelarie au propus elevilor – au fost în primul rând cei mici, de la ciclul primar, dar nu doar ei – să scrie și să deseneze urări pentru mame și bunici pentru că la noi așa s-a înrădăcinat Ziua internațională a femeii (inițial o dată gândită să celebreze femeile care muncesc). Și copiii s-au pus pe treabă și ce a ieșit e de-a dreptul o bucurie și o surpriză frumoasă. Au agățat pe gardul școlii toate aceste flori, urari – și pentru surioara, și pentru vecina, și pentru doamna învățătoare, doamna dirigintă – pentru a fi văzute și de cei care, poate, nu primesc de 8 martie felicitări.

Nota red. Bineînțeles că le-am felicitat pe inimoasele cadre didactice și pe prof. Alina Tudor – directorul școlii – ba am și filmat, pentru că mi-a plăcut ideea și rezultatele ei. Să vă bucure și pe dumneavoastră, stimați cititori!

Armanda Filipine Armanda Filipine, revista de cultură și informație Braila Chirei

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.