Profesori brăileni, în activitatea”La francophonie nous unit!”


*Eveniment online cu ocazia Zilei Francofoniei * Cu acest prilej, s-a refăcut și filiala Brăila din Asociația Română a Profesorilor Francofoni

Cu ocazia Zilei Internaționale a FrancofonieiJournée internationale de la Francophonie (20 martie, creată în 1988), în 19 martie 2021 profesorii brăileni de limba franceză au desfășurat activitatea online având ca titlu „La francophonie nous unit!”, coordonator fiind Inspectoratul Școlar Județean (ISJ https://www.isjbraila.ro) Braila, respectiv prof. Daniela Petre – inspector școlar pentru proiecte educaționale din ISJ, prof. Nicoleta Stanciu – inspector școlar limbi moderne și prof. Cici Bolovan – inspector școlar general adjunct. Acțiunea a avut colaborare și sprijin din partea Institutul Francez București – director Virgile Prod’homme și a precum și a Asociației Române a Profesorilor Francofoni (ARPF) – președinte Irina Cosovanu.

De asemenea, a fost refăcută filiala Brăila a ARPF care are coordonator chiar pe Daniela Petre: ”Vom urmări consolidarea relațiilor dintre membrii comunității profesionale a profesorilor de limba franceză și statornicia unui dialog fructuos cu diverse instituții francofone”.

Armanda Filipine Armanda Filipine, revista de cultură și informație Braila Chirei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.