Drive-Thru și la Galați


*În parcarea Shopping City Galați * Deschis până în data de 8 iunie 2021 *Evident, vaccinarea se realizează fără programare, doar pe baza de act de identitate

Dacă am înțeles, sper cu toții, că vaccinarea este singura metodă de a scăpa de pandemie și de a reveni cât mai repede la normalitatea cu care eram obișnuiți, atunci trebuie să ne vaccinăm în număr foarte mare pentru a dobândi imunitatea de grup. Dar ca să ne vaccinăm foarte mulți, trebuie să existe locuri amenajate de autorități. Salutăm administrația locală din Galați care s-a preocupat să dezvolte și un centrul de tip Drive-Thru, venind astfel în întâmpinarea cetățenilor.

Centrul de vaccinare drive-through va funcționa până în data de 8 iunie 2021, în parcarea Shopping City Galați. Persoanele doritoare se vaccinează direct din mașină. Nu e nevoie de programare, așa cum se știe deja, ci doar de actul de identitate pentru a fi înscrise în bazele de date ale campaniei naționale de vaccinare. Sunt organizate patru fluxuri, se utilizează serul Pfizer-BioNTech (asigurat, ca și celelate vaccinuri antiCOVID din bugetul Uniunii Europene pentru toate statele membre), iar programul este între orele 8.00 și 20.00.

Primăria municipiului Galați a asigurat amenajarea și dotările necesare pentru buna funcționare a centrului de vaccinare.

Armanda Filipine & Armanda Filipine & revista de cultură și informație Braila Chirei

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.