ISJ Brăila, din nou schimbare la vârf


*Prof.dr. Cătălin Canciu a fost schimbat azi, prin ordin de ministru, din poziția de inspector școlar general cu prof. Nicolae Cătălin Stănică

Ministerul Educației, prin semnatura fostului protejat al social-democraților Sorin Câmpeanu (n.red. Asta e! Putem nega?!? În plus, nu putem uita că el a inițiat – bine că nu s-a mai ajuns la o lege în acest sens – și ordonanța de amnistie a plagiatorilor), a decis astăzi – 4 iunie 2021 – încetarea detașării prof. dr. Cătălin Canciu (foto) în poziția de inspector școlar general la Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Brăila și înlocuirea sa, începând cu 7 iunie 2021, cu prof. Nicolae Cătălin Stanică.

Ca de fiecare dată, hârtia oficială nu conține și motivația. Dar așa cum se vede din exteriorul sistemului și cum știm noi (care nu trăim pe lună!) destul de bine, demiterea este complet nefondată pe argumente de natură managerială ori din activitatea școlară de la Brăila – care se desfășoară cât se poate de bine în aceste vremuri pandemice. Unii vor comenta și în cheie politică schimbarea de la ISJ. Cătălin Canciu, acum în Partidul Naţional Liberal Brăila (președinte interimar la Organizația Municipală), este demis de omul guvernului liberal și în loc vine cineva din PMP (cum e și fostul inspector general, Viorel Botea). Bârfa nu schimbă însă realitatea.

Armanda Filipine Armanda Filipine, revista de cultură și informație Braila Chirei

Publicitate

Un gând despre „ISJ Brăila, din nou schimbare la vârf”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.