Produs retras de la vânzare: Martinel parizer pentru copii


*Acțiunea vine, de această dată, de la producător și are la bază suspiciuni are unor defecțiuni tehnice la linia de feliere

Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Animalelor (ANSVSA) a postat pe site anunțul producătorului The Family Butchers Romania SRL care își retrage din magazine produse alimentare, respectiv loturi Martinel Mortadella parizer pentru copii (90 gr), cu termenul de valabilitate până la data de 5.07.2021, loturi Martinel Mortadella din carne de pasare (90 gr), cu termenul de valabilitate până la 1.07.2021.

Motivul retragerii este cauzat de o potențială defecțiune a unei linii de feliere și ambalare ce nu exclude posibilitatea ca pe suprafața unor produse să existe urme minime de praf de metal. Un risc pentru sănătate este exclus cu siguranță, cu toate acestea vă rugăm să directionați articolele către neutralizare”, afirmă producătorul în adresă.

Clienții care au cumpărat produse de acest tip le pot returna în magazinele lor de cumpărături, cu restituirea banilor chiar și fără prezentarea bonului de casă. Compania afirmă că produsele au fost retrase preventiv de la vânzare. Conform listei oferite ANSVSA (http://www.ansvsa.ro/wp-content/uploads/2021/06/Rechemare_produs_Mortadella_si_carne_pasare_Martinel_90g_Mega_Image_07.06.2021.pdf), majoritatea produselor retrase au fost trimise spre vânzare unor magazine bucureștene și din ilfov.

Armanda Filipine Armanda Filipine, revista de cultură și informație Braila Chirei

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.