Timișoara, în curând producător de baterii pentru automobile electrice


*Investiția, de 200 milioane euro, aparține germanilor de la Dräxlmaier * Se estimează crearea a cel puțin 1.000 noi locuri de muncă

Compania Dräxlmaier (Germania) investește la Timișoara 200 milioane euro în următorii șase ani în dezvoltarea de tip e-mobilitate. Proiectul investițional a fost anunțat astăzi, 14 iunie 2021,de primarul Dominic Fritz care se bucură, aidoma tuturor românilor, că orașul se poziționează astfel ca jucător important pe piața națională și europeană a tehnologiilor verzi.
Sper ca această investiție să atragă după sine și alte proiecte în acest domeniu, dar și forță de muncă înalt calificată prin cele 1.000 locuri de muncă pe care compania germană le va crea în Timișoara. Sper ca în curând să-l felicit și pe primul timișorean care va conduce o mașină electrică dotată cu baterie fabricată la Timișoara” – Dominic Fritz (Nota red. Și ar trebuie să recunoaștem că are și noul/ tânărul primar al Timișoarei cu echipa sa un rol în atragerea acestui investitor din țara considerată motorul economic al UE!).

Nota red. Timișoara câștigase titlul de capitală culturală europeană 2021. Pentru că a intervenit pandemia de COVID-19, această calitate va fi aplicabilă în 2023. Așa că atunci, cu siguranță, și transportul în Timișoara va fi unul mai aproape de normele pe care și le dorește noua Comisie Europeană, pe care ni le dorim toți cei care înțelegem necesitățile modernității, un transport cu mai multe caracteristici ale e-mobilității, un transport verde (ecologic & prietenos cu mediul).

Armanda Filipine Armanda Filipine, revista de cultură și informație Braila Chirei

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.