Duminică locuitorii comunei brăilene Viziru votează noul primar


*Au, cu siguranță, un candidat care merită votul: Daniela Mariniuc de la PNL

Locuitorii din comuna brăileană Viziru vor merge duminică, 27 iunie 2021, la urne pentru a-și alege noul primar. Și au cel puțin un candidat care merită votul lor – Daniela Mariniuc (foto) din partea PNL. Are experiență în administrație, lucrează în comună, cunoaște problemele și oamenii. Va ști, împreună cu alți colegi – liberali și nu numai (că în echipă se lucrează mai bine, pentru oameni, pentru localități!) – să găsească și soluțiile necesare. De altfel, echipa liberală a dovedit și în campanie că este nu doar alături de candidată, ci este împreună cu ea, iar oamenii cu care s-au întâlnit au sezizat și ei că echipa este o realitate, cuidei și implicată cu toată inima. Deputatul Alexandru Popa, secretarul Oganizației Județene PNL Brăila Alexandru Bucălău, colegi din PNL Viziru și PNL Brăila sunt zilnic implicași în activitățile de campanie, discutând cu oamenii și explicându-le că împreună vor transforma comuna și satele componente în spații mai bune pentru propria lor viață de zi cu zi. Și nu sunt doar vorbe!

Cu emoții și cu suflet am intrat în cursa pentru funcția de primar al satelor Viziru și Lanurile. Vin la Primărie cu o voce nouă, cu o viziune nouă, cu un nou mod de a face politică, aproape de locuitorii satelor Viziru și Lanurile. Vă mulțumesc pentru susținere și încredere„, spunea la începutul campaniei electorale DANIELA MARINIUC.

Nota red. În comună vor fi din nou alegeri pentru că primarul ales în toamna lui 2020 a decedat (în aprilie acest an), fiind infectat cu virusul pandemic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.