Alegeri interne în PNL Brăila. Pregătiri


*În câteva zile are loc scrutinul pentru noua conducere a Organizației Județene PNL Brăila * Unul dintre candidații anunțați, favoritul – se pare, este deputatul Alexandru Popa * Medicul Antoneta Ioniță, fost deputat, candidează pentru o poziție de primvicepreședinte * La Organizația Municipală au fost deja alegerile, prof. dr. Cătălin Canciu fiind noul președinte

Antoneta Ioniță (foto) – medic, fost deputat PNL de Brăila în mandatul parlamentar trecut: ”Voi candida pentru funcția de prim vicepreședinte a Organizației Județene PNL Brăila, la invitația domnului deputat Alexandru Popa, alăturându-mă astfel noii echipe liberale ce se coagulează alături de un lider tânăr, cu viziune, disponibilitate și dorință consacrată în a realiza schimbări majore care să ducă doctrina liberală alături de sufletul brăilenilor. Nu mă voi lansa în promisiuni specifice campaniilor interne, au fost prea multe de-a lungul acestor ani și știm că liberalii adevărați și corecți, de la președintele PNL până la ultimul membru, sunt sătui de promisiuni, de iluzii, de așteptare. Cu toții ne dorim o organizație județeană puternică, iar pentru acest proiect avem nevoie de o echipă unită, în care criterii precum valoare, seriozitate, disponibilitate, competență, onestitate, verticalitate, meritocrație, să ne ghideze în construcția unei organizații sănătoase. În ceea ce mă privește, vă asigur că voi fi același om cu grijă față de semeni, același om care va ține cont de nevoile comunității și care nu va precupeți niciun efort în încercarea de a rezolva problemele punctual. Ce îmi doresc? O deschidere a Organizației PNL Brăila către toți oamenii care simt liberal și care doresc să pună umărul pentru a dezvolta o comunitate cu care să ne mândrim”.

Nota red. În câteva zile au loc alegerile pentru birourile de conducere în Organizația Județeană PNl Brăila, unul dintre candidații – se pare, favoritul – fiind deputatul Alexandru Popa. La Organizația Municipală au avut loc legerile, poziția de președinte fiind acum deținută de prof. dr. Cătălin Canciu.

Veți spune, poate, că nu e de mare interes activitatea internă a unui partid. Da, nu e pentru ochii publici strict activitatea internă – aceea chiar e bine să rămână astfel, dar cine conduce o organizație de partid trebuie să conteze, pentru că atunci când sunt și în poziții de vivibilitate în viața comunitară e chiar important ca ei să fie oameni care să ofere comunității din experiența lor, din ideile lor, din timpul lor. Iar numele pe care le-am menționat aici sunt toate de acest calibru (ceea ce nu putem spune despre mulți alții, de la alte formațiuni… din nefericire, mulți fac diverse chestii mai degrabă în interes personal!)

Armanda Filipine Armanda Filipine, revista de cultură și informație Braila Chirei

Un gând despre „Alegeri interne în PNL Brăila. Pregătiri”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.