Cluj-Napoca afectat de furtună


*Străzi inundate, copaci căzuți și alte distrugeri duminică seară * A fost confirmarea avertismentului cod portocaliu de vreme severă

În Cluj-Napoca au fost inundate străzile/ bulevardele, au căzut copaci pe autoturisme, alți copaci au căzut în curtea secţiei de hematologie a Institutului Oncologic blocând accesul ambulanţelor; și acoperișul Liceului „Blaga” a suferit mult după furtuna de duminică seara. Practic, avertizarile meteo s-au confirmat. Codul portocaliu de vreme severă a fost chiar așa: vijelie, grindină, descărcări electrice, averse.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj: „Sunt 11 echipaje ale ISU Cluj, constituite din 30 de pompieri, cu utilaje şi mijloace specifice, sprijinite de Serviciul Spaţii Verzi, din primăria Cluj Napoca, şi asociaţia CERT, care răspund unui număr de 80 solicitări, înregistrate. Până acum, cele mai afectate străzi din municipiul Cluj-Napoca au fost strada Unirii, Aleea Detunata şi Aleea Băişoara” (din comunicatul transmis în timpul intervențiilor).

Armanda Filipine Armanda Filipine, revista de cultură și informație Braila Chirei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.