Prof. dr. Cătălin Canciu revine la conducerea ISJ Brăila


*Acum președinte al Organizației Municipale PNL Brăila, Canciu a fost îndepărtat din funcția de șef al Inspectoratului Școlar la începutul lunii iunie 2021, după ce fusese numit în ianuarie acest an * Mutarea (politică… care putea să nu se fi întâmplat deloc) va surveni de la 1 septembrie 2021

Din 1 septembrie 2021 la șefia Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Brăila revine prof. dr. Cătălin Canciu (foto), înlocuindu-l pe prof. Nicolae Cătălin Stănică.

Cătălin Canciu, acum președinte al Organizației Municipale a Partidului Național Liberal Brăila (https://brailachirei.wordpress.com/2021/06/19/catalin-canciu-ales-presedinte-al-organizatiei-municipale-pnl-braila/), a fost îndepărtat din funcția de inspector școlar general la începutul lunii iunie 2021 (https://brailachirei.wordpress.com/2021/06/04/suspiciuni-de-ingerinte-politice-interne-in-schimbarea-lui-catalin-canciu-de-la-isj-braila/), unde revenise în ianuarie 2021 (https://brailachirei.wordpress.com/2021/01/19/prof-dr-catalin-canciu-din-nou-inspector-general-la-isj-braila/).

Alexandru Popa, deputat și președinte PNL Brăila: ”Revenirea lui Cătălin Canciu în funcția de inspector școlar general al județului Brăila este firească, din punctul meu de vedere, având în vedere că schimbarea sa din funcție, în urmă cu câteva luni, a fost o măsură nedreaptă, care nu a fost legată de capacitatea sa managerială sau de eventuale greșeli făcute în activitatea sa la conducerea Inspectoratului Școlar Județean. La momentul respectiv nu i-a fost reproșat nimic în ceea ce privește activitatea sa profesională, nu a existat niciun element care să justifice demiterea sa din funcție.După cum am spus și atunci, am considerat că a fost o măsură care sancționa opțiunea lui Cătălin Canciu de a susține candidatura domnului Ludovic Orban la președinția PNL, a fost o „pedeapsă” politică.Faptul că acum se revine asupra unei măsuri nedrepte și Cătălin Canciu este repus în funcție nu poate decât să mă bucure, fiindcă acesta este un semn că se revine la normalitate, că membrii PNL se pot simți liberi să susțină un candidat sau altul la alegerile interne, că nu este cazul să se teamă de eventuale „pedepse”, dacă nu susțin candidatura „care trebuie”.L-am susținut pe colegul meu Cătălin Canciu ca inspector școlar general nu pentru că avem o relație personală foarte bună, ci pentru că este un om care are competența necesară pentru a conduce Inspectoratul Școlar, dovadă că a câștigat un concurs pentru ocuparea funcției respective și pentru că este un profesor respectat de cei din sistem. Și îl voi susține în continuare, atât timp cât activitatea sa managerială este una care-i face cinste”.

Armanda Filipine Armanda Filipine, revista de cultură și informație Braila Chirei

2 comentarii

  1. […] dr. Cătălin Canciu revine la conducerea ISJ Brăila brailachirei.wordpress.com/2021/08/24/pro… […]

  2. […] Alexandru Popa, depu… la Prof. dr. Cătălin Canciu revin… […]


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.