Bac sesiunea a doua la Brăila. Puțin peste 30 la sută promovabilitate


*Iar la nivel național procentul e peste 32%

Astăzi, 3 septembrie 2021, au fost publicate rezultatele finale ale examenului de bacalaureat sesiunea august -septembrie 2021 la nivel național, deci și la Brăila. La nivelul țării procentul de promovabiliate a fost de 32,9%. Media minimă de promovare a examenului este 6 (șase), iar nota minimă pentru fiecare probă scrisă este 5 (cinci).

Pentru județul Brăila, rata de promovare a examenului naţional de bacalaureat 2021 înregistrată în sesiunea august-septembrie este de 30,56%. Datele primite de la Inspectoratul Școlar Județean Brăila (https://www.isjbraila.ro/), arată că din totalul candidaților promovați (110) din județ, 86 fac parte din promoţia curentă, iar 24 sunt din promoţiile anterioare. Rata de succes pentru promoția 2020 – 2021 este de 35.98 %. În cazul promoțiilor anterioare, procentul candidaților promovați este de 19,83%.

Alte date statistice: la probele scrise s-au prezentat 360 candidaţi, dintre cei 456 înscrişi; doi candidați au fost eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

Rezultatele finale au fost afișate astăzi, 3 septembrie 2021, în centrele de examen şi pe pagina web dedicată, bacalaureat.edu.ro. La fel ca anul trecut, rezultatele sunt publicate prin anonimizare, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD).

Armanda Filipine Armanda Filipine, revista de cultură și informație Braila Chirei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.