Turneul ”SoNoRo conac”, și la Brăila


*La Centrul Cultural Nicăpetre; 9 septembrie 2021, ora 19.00

A IX-a ediție SoNoRo Conac (https://www.facebook.com/festivalulSoNoRo) intitulată „Pe-un picior de plai, pe-o gură de rai”, turneul desfășurat în perioada 31 august – 11 septembrie 2021, are o oprire și la Brăila, la Centrul Cultural Nicapetre – parte a secției Artă din Muzeul Brailei „Carol I”. Evenimentul/ concert de muzică clasică se desfășoară în 9 septembrie 2021, de la ora 19.00.

Programul serii cuprinde lucrări de Jean Sibelius, Clara Schumann, Maurice Ravel, Fritz Kreisler, Nikolai Rimski-Korsakov, Ludwig van Beethoven, în interpretarea muzicienilor Anna-Liisa Bezrodny (vioară), Razvan Popovici (violă) și Cristiana Mihart (pian). Frumoasa casă Embiricos (așa cum e înscris pe Lista Monumentelor istorice din Brăila imobilul din str. Belvedere nr. 1, locul unde acum se află donația regretatului artist plastic Petre Bălănică – Nicăpetre) va fi un ambient perfect pentru concert (care a fost adăugat pe parcurs în traseul ediției).

Accesul la concert este gratuit, pe bază de invitație sau prin rezervarea locului la https://tinyurl.com/2wauphfh Se respectă condițiile de pandemie – purtarea măștii de protecție obligatoriu la interior.

Armanda Filipine Armanda Filipine, revista de cultură și informație Braila Chirei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.