Festival de fanfare la Galați, o nouă ediție


*Sâmbătă, 11 și duminică, 12 septembrie 2021; xilnic de la 18.30 pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor * Participă formații din București, Câmpia Turzii, Chetriș, Constanța, Galați, Giurgiu, Ozun

Centrul Cultural „Dunărea de Jos” organizează sâmbătă şi duminică – 11 şi 12 septembrie 2021 – o nouă ediție a Festivalului Național de Fanfare „Iosif Ivanovici”. Evenimentele au loc, zilnic, începând cu ora 18.30 pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor. În program, Fanfara Militară a Forțelor Navale Constanța, Orchestra „Valahia” Giurgiu, Orchestra „Mezzoforte Soul Music” cu Ansamblul de dansuri „Perinița” București – Otopeni, Fanfara „Atlantisz” Ozun – Covasna, Fanfara din Chetriș – Iași, Ansamblul din Câmpia Turzii; Ansamblul de dansuri „Olympos” Galați, Fanfara „Valurile Dunării” Galați dar si soliști vocali, balerini de la Centrul Cultural „Dunărea de Jos” Galați și de la Teatrul „Nae Leonard”.

Nota organizatorilor. Publicul respectă normele sanitare de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 specificate în Hotărârea CNSU nr. 50/ 26.07.2021 (purtarea măștii obligatorie, prezentarea unui certificat de vaccinare sau trecere prin boală, test antigen rapid negativ nu mai vechi de 24 ore sau test RT-PCR nu mai vechi de 72 ore).

Armanda Filipine Armanda Filipine, revista de cultură și informație Braila Chirei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.