Guvernul a picat la moțiunea de cenzură


*Se pare, la cum arată cifra pro moțiune (cea a social-democraților) ar fi votat și liberali ca să nu mai fie Florin Cîțu premier

Moțiunea de cenzură (cea propusă de PSD) împotriva guvernului a adunat astăzi – 5 octombrie 2021, în plenul parlamentului, 281 voturi. Guvernul Florin Cîţu este, practic, suspendat. Ceea ce e o mare prostie pentru că acum problemele sunt multe, toate urgente, toate grave, toate musai de rezolvat!

Să vedem ce cărți joacă politicienii după acest act (vorba vine… puțini știu ce e Politica și care sunt regulile ei „ca la carte”), cum vor merge negocierile și ce va face președintele Klaus Iohannis (care, se vede acum și mai clar, a greșit mizând pe Cîțu). Dar mai trebuie spus și că – indiferent ce va face PNL – cei din USR nu se vor spăla de pata aceasta (tăvălugul nebuniei de la ei a pornit sau, în fine, de la ei s-a dus de-a rostogolul; când a fost demis Sterian Ion, omul lor, iar au decis că s-a terminat… și au anunțat primii că vor pregăti o moțiune etc. etc.): încăpățânarea lor e cea care a răsturnat carul… La fel de grav e, la cum arată cifra de vot, e că ar fi votat și liberali contra propriului guvern.

Armanda Filipine Armanda Filipine, revista de cultură și informație Braila Chirei

Un gând despre „Guvernul a picat la moțiunea de cenzură”

  1. A republicat asta pe BRAILA CHIREI și a comentat:

    Later up date. Președintele Klaus Iohannis a anunțat în scurta ieșire publică de la ora 18.00 (vizibil supărat de rezultatul votului) că abia săptămâne viitoare așteaptă reprezentanții partidelor la dialog, după ce aceștia vor purta întâi discuții interne ”cu responsabilitate” a subliniat președintele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.