Centru de vaccinare în comuna Gropeni. Va deservi IMB și locuitorii


*În zilele 27, 28 și 29 octombrie 2021 *Program: 10.00 – 16.00

Prefectura Braila anunță că s-a amenajat, pentru zilele de 27, 28 și 29 octombrie 2021, Centrul mobil de vaccinare în punctul de lucru Agricost SA, la ferma Vișani din comuna Gropeni situată în incinta Insulei Mari a Brăilei (IMB), județul Brăila. Vaccinurile folosite vor fi Pfizer și Johnson & Johnson (din cele achiziționate în baza programului european destinat perioadei de pandemie; fondurile sunt asigurate tot de UE). Programul de funcționare: în zilele de 27, 28 și 29 octombrie 2021 în intervalul orar 10.00 – 16.00.

Acest centru mobil este destinat tuturor angajaților Agricost SA, celor două organizații de utilitate publică ce deservesc compania – respectiv Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații IMB și Organizația de Desecare și Drenaj IMB, dar și oamenilor din localitățile de pe raza Insulei Mare a Brăilei care doresc să se vaccineze împotriva bolii COVID-19.

Personalul medico-sanitar al centrului de vaccinare este format din medic specialist în medicină de familie și o echipă de vaccinare mobilă arondată Centrului de Vaccinare de la Liceul „Anghel Saligny” (asistenți medicali, registrator).

Armanda Filipine Armanda Filipine & revista de cultură și informație Braila Chirei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.