Numiri de prefecți. La Brăila, e Florin Sergiu Dobrescu


*Vine pe funcție de la Poliția Municipiului Brăila, unde era adjunctul comisarului-șef * Cei doi subprefecți, liberalii Nicolae Nițescu și Adin Boboc, rămân pe funcții

În ședința de guvern de astăzi, 28 octombrie 2021, au fost adoptate și câteva acte normative privind unele numiri/ eliberări din funcții ale unor prefecți și subprefecți. Este vorba de (în ordinea din materialul de presă tranmis de la guvern, Hotărârile 17 – 20) eliberarea din funcții a subprefecților din județele Argeș și Bacău, respectiv Emanuel Soare și Tudorița Lungu, dar și de numirea prefecților la Bacău și Brăila, în persoana Tudoriței Lungu și a lui Florin-Sergiu Dobrescu, numirea unui subprefect la Argeș în persoana lui Lucian-Dragoș Predescu.

**Detaliem un pic pentru Brăila. Noul prefect, Florin-Sergiu Dobrescu (foto în uniformă… are ambele prenume la fel ca regretatul regizor de film Sergiu Nicolaescu! nu pot să nu remarc), vine din domeniul ordine publică. Ultima poziție a fost de adjunct al comisarului-șef la Poliția Municipiului Brăila. Mai înainte a fost comisar-șef la Poliția orașului Făurei.

Rămân în continuare la Brăila pe funcții cei doi subprefecți, liberalii Nicolae Nițescu (a substituit funcția prefectului în perioada de după eiberarea din funcție a lui Nicușor Ciocan, de la USR) și Adin Boboc. Reamintesc că Nicușor Ciocan a fost pe funcția de prefect din luna martie 2021 până în 9 septembrie 2021.

Armanda Filipine Armanda Filipine & revista de cultură și informație Braila Chirei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.