Statistica pandemiei la Brăila. 1 noiembrie 2021


*La fel de urât arată datele… 26 decese și 411 pacienti internați în ultimele 24 ore * Ieri, fiind duminică (?poate…), s-au vaccinat mai puțini brăileni ca în alte zile

Ceva mai putine cazuri de îmbolnăviri în municipiul și județul Brăila, în statistica de astăzi. Dar sunt foarte multe persoane decedate. Nota red. Ceea ce înseamnă un singur lucru: necesitatea vaccinării!

* 132 cazuri noi * 411 pacienți în spitale * 26 decese * 223 persoane în carantină la domiciliu * 51 persoane izolate la domiciliu * 95 teste prelevate

Din informarea de la DSP via ISU „Dunărea” avem și datele despre vaccinare (Nota red. Repet! GRATUITĂ pentru cetățeni grație fondurilor europene care asigură în toate țările membre vaccinuri împotriva SARS-CoV-2) .

Din păcate, ritmul de vaccinare a încetinit. Numai 794 persoane s-au imunizat ieri cu primele doze și 117 cu doza a III-a (booster). Nota red. E clar că lumea nu a înțeles… mare păcat… dar să zicem că a fost duminică și mâine va fi mai bine! S-a ajuns abia la 71.042 brăileni vaccinați cu schema completă.

Armanda Filipine Armanda Filipine & revista de cultură și informație Braila Chirei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.