Filarmonica ”Lyra – Cavadia”, recital în casa nouă


*Sediul din str. Ana Aslan va fi spațiul evenimentelor – recital cu invitat și cu elevi, dar și cu poezie

Filarmonica “Lyra – George Cavadia”din Brăila se mută în sediul din str. Ana Aslan nr. 29 (foto 1 – clădire reparată de Consiliul Județean, în fine, s-a zis că e restaurare – în multe privințe e ok, aici funcționa Centru multicultural ”Poarta cetății” Brăila – am scris câteva știri despre asta) dar nu oricum, Va susține acolo sâmbătă, 6 noiembrie 2021, de la ora 11.00 un recital vocal – instrumental cu soprana Miruna Iancu, pianista prof. Ludmila Calalb (foto 2 de la un alt eveniment al filarmonicii ) care predă la Liceul ”Darclee”, cvintetul Filarmonicii “Lyra – Cavadia” și elevi ai Liceului de Arte “Hariclea Darclee” Brăila. Tinerii sunt Teodor Buescu de la clasa vioară prof. Iosif Cojocaru, elevii Sara Leu și Luca Marin de la clasa pian prof. Galina Cojocari.
Dirijorul profesor col (r) Petrea Gogu – directorul Filarmonicii ”Lyra – Cavadia”, vrea să transforme sediul într-un centru multicultural, în care artele să se simtă la ele acasă. De aceea, la eveniementul prezentat tot de prof. Marilena Niculescu este invitată și Elisabeta Furtună (numele de autor al profesoarei Virginia Sâmpetru care a predat la liceul de arte) care va recita versuri din creația proprie.

Pandemia în situație agravantă la Brăila (județul are peste 8,5 la mie incindența îmbolnăvirilor, iar municipiul peste 10) nu permite prezența multor persoane în public, așa că organizatorii au decis să trimită câteva invitații. Dar momentele vor fi prezentate pe pagina facebook a filarmonicii.

Armanda Filipine Armanda Filipine & revista de cultură și informație Braila Chirei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.