Inițiativa Comunității Rușilor Lipoveni Brăila: campanie de conștientizare a necesității donării de sânge


*În perioada 26 noiembrie – 7 decembrie 2021 *Noilor donatori și voluntarilor li se oferă șansa participării la tombola cu premii

Comunitatea Rușilor Lipoveni (CRL) Brăila, condusă de profesor Maria Milea – președinte, a inițiat o campanie de sensibilizare a populației privind conștientizarea avantajelor donării de sânge, pornită din nevoia imperioasă de sânge din spitale în această perioadă atât de dificilă.
Deschiderea oficială a campaniei are loc vineri, 26 noiembrie, de la ora 15,30, la Casa Tineretului unde incepe Festivalul de muzică folk „Chira Chiralina” organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT sau Centrul de Creație) Brăila, CJCPCT fiind și unul dintre partenerii campaniei.

Campania se desfășoară în perioada 26 noiembrie – 7 decembrie 2021. Vor fi distribuite materiale informative referitoare la avantajele, condițiile și modalitatea donării de sânge. Finalul campaniei va fi cu o tombolă – pentru stimularea noilor donatori și a voluntarilor – în 7 decembrie, extargerea la ora 17.00. Talonul de concurs/ tombolă este atașat materialor informative distribuite în campanie. Premiile vor fi asigurate din donații și sponsorizări: invitații la spectacolele Teatrului „Maria Filoti”, invitații la Muzeul Brăilei „Carol I”, invitații la spectacolul cu Fuego oferite de Centrul de Creație Brăila, evaluări nutriționale gratuite, cupon cadou îngrijire pentru mâini, premii dulci (generos sponsor Cofetaria „Poem Caffe” condusă de Vera Maxim, membră a Comunității lipovenilor), cărți, CD- uri oferite de Comunitatea Rușilor Lipoveni din România, pachete de alimente și alte premii oferite de sponsori/ parteneri.

Niciodată nu putem ști când noi vom fi cei în impas sau cei dragi nouă și vom avea nevoie de o transfuzie. Împreună suntem mai puternici! Binele se face necondiționat, în taină și pe toată perioada vieții„, subliniaza echipa CRL Brăila, initiatoarea acestei binevenite campanii derulate în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Brăila.

Armanda Filipine Armanda Filipine & revista de cultură și informație Braila Chirei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.