O nouă tranșă de tichete de masă pentru brăilenii care se vaccinează


*Prefectura anunță că sunt disponibile încă 12.050 tichete

Brăilenii care se imunizează împotriva virusului SARS-CoV-2 primesc, conform legii, prin Direcția de Sănătate Publică (DSP) Brăila tichete de masă. Numărul lor, așa cum anunță Prefectura Brăila, a crescut zilele acestea și a început distribuirea unei noi tranșe. Tichetele de masă se oferă doar persoanelor care se vaccinează cu schema completă. Practic, s-au primit alte 12.050 tichete (pe lângă cele 18.050 înmânate deja – https://brailachirei.wordpress.com/2021/11/28/vaccinarea-continua-la-braila-la-fel-si-oferirea-tichetelor-valorice-pentru-cei-cu-schema-completa/) pentru 2.410 persoane vaccinate complet.
Bonurile valorice au fost împărțite la cele cinci centre de vaccinare active în municipiul Brăila și în județ, respectiv de la Liceul Tehnologic ”Anghel Saligny”, Școala ”Nedelcu Chercea”, SC Vard Brăila SA (Șantierul Naval), de la Brăila Mall și Spitalul orășenesc Făurei.
*** Recompensa pentru cei vaccinați are valoarea totală de 100 lei (5 tichete în valoare de 20 lei fiecare). Termenul de ridicare a acestor stimulente este 6 luni de la efectuarea schemei complete de vaccinare. Persoanele eligibile pentru primirea alocației de hrană sunt cele care se vaccinează împotriva bolii COVID-19 cu schema completă, după data intrării în vigoare a Ordonanței Guvernului nr.19/ 2021, respectiv după 3 septembrie 2021 ***
Bineînțeles că activitatea de vaccinare, mai ales în contextul pericolului pandemic care acum se cheamă mutația Omicron, trebuie să se păstreze și ar bine să fie în ritm mai mare față de aceste zile – în 6 decembrie 2021, DSP prin intermediul Inspectoratul pentru Situații de Urgență anunța că s-au vaccinat doar 380 persoane la Brăila cu primele doze (din vaccinurile suportate financiar de la bugetul UE) și 162 cu doza a III-a (booster). totalul celor imunizați ajungând – la schema completă – la 90.454 persoane. Foto dintr-un centru de vaccinare.

Armanda Filipine Armanda Filipine & revista de cultură și informație Braila Chirei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.