De Ziua lecturii, eveniment la Brăila


*Inițiator, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila * Invitat, Armanda Filipine – bineînțeles că au fost și alți participanți (că așa-i mai frumos)

”Moment artistic cu invitat Armanda Filipine” a numit Alina Petronela Sulicu – manager Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT sau Centrul de Creație) Brăila – activitatea din miezul zilei de 15 februarie 2022, dedicată Zilei Națională a Lecturii (ediția I).

Am decis de comun acord să fie în alt spațiu față de cele folosite până acum, și acesta a fost sediul Universității ”Brâncoveanu” Brăila, sala de lectură de la Facultatea de Management Maketing în Afaceri Economice (FMMAE). Și cum lectura poate deveni molipsitoare (ne-am gândit noi) dacă are mai multe resurse, am chemat… ajutoare.

Deci, participanții am fost (de la dreapta) Camelia Vechiu – decan FMMAE din Universitatea „Constantin Brâncoveanu”, Alina Petronela Sulicu – manager CJCPCT Brăila care a inițiat evenimentul, Ileana Cuzmin de la Comunitatea Rușilor Lipoveni Brăila, Armanda Filipine – jurnalist, scriitor, eleva Maria Elena Ciucu de la Liceul de Arte „Hariclea Darclee”, din clasa I C coregrafie condusă de prof. Mihaela Dincă (notă. Pe care am descoperit-o la o întâlnire cu povești că citește cursiv și cu intonație, de la prima vedere. Aici însă a fost ceva mai dificil pentru că și-a ales singură textul dar el s-a dovedit mai complex).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.