Invitație la ediția 23 Salonul național de plastică mică – Brăila 2022


*Expoziție organizată de filiala UAP Brăila, curator președintele Gh. Mosorescu, la Galeriile de Artă Brăila * Vernisaj, sâmbătă – 26 februarie – de la ora 13.00

Tradiționala manifestare expozițională – cu lucrări semnate de artiști profesioniști – SALONUL NAȚIONAL DE PLASTICĂ MICĂ – BRĂILA, organizată de Filiala Brăila a Uniunii Artiștilor Plastici (UAP) din România în parteneriat cu Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT sau Centrul de Creație) instituție din Consiliul Județean Brăila, a ajuns la ediția cu numărul 23. Ca de fiecare dată, pe simeze se vor regăsi lucrările câtorva sute de pictori, sculptori, ceramiști, tapiseri etc. Tot ca de fiecare dată, curatorul și coordonatorul proiectului expozițional este scenograful Gh Mosorescu – președintele filialei Brăila a UAP. Afișul este realizat de Bogdan Mosorescu.

Sponsorii manifestării sunt BES Romania SRL – Martha Maria Mocanu, Bella Italia Romania – Iulian Zamfir și artiștii participanți.

Criticul de artă Ana Amelia Madalina Dinca va oferi detaliile de specialitate la vernisaj, în prezența unor artiști din Brăila, București, Constanța, Republica Moldova, Galați, Buzău, Ploiești, Slobozia, Călărași care și-au anunțat intenția de participare.

Gh. Mosorescu: ”Vă așteptăm să ne fiți alături – respectând condițiile de protecție actuale. Pentru cei ce nu vor putea fi prezenți, partenera noastră media Armanda Filipine va transmite evenimentul în direct și apoi pe canalul You Tube”.

Armanda Filipine Armanda Filipine & revista de cultură și informație Braila Chirei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.