Facultatea Brăila de Inginerie, în sprijinul refugiaților din Ucraina cazați la Galați


*În căminul C se primesc ajutoare de la cei care doresc să fie de folos în aceste clipe grele pentru vecinii ucrainieni fugiți acasă din cauza războiului

O echipă de profesori universitari – se pare că inițiativa aparține Mihaelei Picu – și studenți ai Facultății de Inginerie și Agronomie Brăila (din Universitatea „Dunărea de Jos” Galați) au dus o mulțime de ajutoare la Căminul C studențesc, la Galați, unde sunt cazați refugiați din Ucraina. Au plecat azi, 27 februarie 2022, 20 de mașini încărcate – cu multe conserve și dulciuri, produse igienă personală, medicamente, apă, pături etc.

Detaliile de la Galați. Foarte multe familii de refugiați ucrainieni au fost cazate noaptea de 26/ 27 februarie 2022 în spațiile Universitații „Dunărea de Jos” Galați. Cu ajutorul comunității universitare și a voluntarilor, acești vecini speriați de războiul din Ucraina au primit sprijin – hrană, un pat, puțină înțelegere. Echipa universității transmite că se primesc ajutoare (obiecte de strictă necesitate, apă, mici jucării pentru copii – pentru că majoritatea refugiaților sunt în tranzit prin țară) la Cămin C. Și pentru că vor veni alții zilele următoare, la cum evoluează lucrurile.

Armanda Filipine Armanda Filipine & revista de cultură și informație Braila Chirei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.