Brăila. Demararea lucrărilor de reabilitare a Șoselei Rm. Sărat


*Se vor reabilita inclusiv trotuarele, locurile de parcare, spațiile verzi

În municipiul Brăila au început azi, 14 martie 2022, lucrările de reabilitare pentru Șoseaua Rm. Sărat, respectiv tronsonul 1 – zona de la bulevardul Dorobanților la Șoseaua de Centură, apoi tronson 2 – zona aferentă străzii 1 Decembrie 1918, de la bulevardul Dorobanților până la bulevardul Al. I. Cuza.

Primar Marian Viorel Dragomir: „Se vor reabilita: strada (cu două straturi de asfalt – binder 6 cm și uzură 4 cm), trotuarele, spațiile verzi și locurile de parcare. Asfaltul se va turna când temperatura solului va avea 5 grade Celsius, dar până atunci câștigăm timp cu celelalte lucrări, pregătitoare. Știu că va fi mai aglomerat și uneori se vor mai crea blocaje în trafic, dar la final vom uita de aceste probleme și vom circula mult mai bine„.

Nota red. Poate că firma care efectuează aceste lucrări va folosi material cu mai puțin pietriș și mai mult asfalt (așa cum se vede că arată ”asfaltarea” prin oraș… și chiar prin Galațiul vecin). Iar atunci când vine vorba de spații verzi, poate că acestea vor arăta în final așa cum se numesc: verzi (din nefericire, nu sunt așa de obicei, respectiv verzi- oare nimeni de la primărie nu vede?!?).

Armanda Filipine Armanda Filipine & revista de cultură și informație Braila Chirei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.