Asociația culturală ”CineFeel”, prezentarea proiectului european ”La pas prin Bălțile Brăilei”


*Finanțat prin programul Eramus+, proiectul va permite tinerilor implicați – în jur de 160, în total – să propună și să dezvolte acțiuni de protecția mediului în Brăila și localitățile Chiscani, Gropeni, Tichilești, Mărașu, Frecăței

Proiectul „La pas prin Bălțile Brăilei” pe care l-a căștigat asociația culturală ”CineFeel” din Brăila în programul european Erasmus+ a fost prezentat în data de 8 aprilie 2022 pe pontonul-muzeu al RNP Romsilva Administrația Parcul Natural Balta Mică a Brăilei ((APNBM site la https://bmb.ro/index.php/en/home/).

Din echipa asociației ”CineFeel” (https://www.facebook.com/Asociatia-Culturala-CineFeel-101048197936456/) a făcut prezentarea Dan Ciurea.

De asemenea, o scurtă prezentare – de data aceasta a Bălții Brăila (o mică parte din fosta Baltă a Brăilei…) a fost realizată de Ionel Mihalache – director RNP Romsilva Administrația Parcul Natural Balta Mică a Brăilei. Mai multe foto, la https://www.facebook.com/ArmandaFilipine/posts/10221947382060730 și pe pagina Facebook http://Asociatia Culturala CineFeel

La evenimentul derulat în muzeul-ponton (și el dezvoltat prin proiect cu fonduri europene) al APNBM Brăila au participat elevi, din clasa a X-a F, profil științe sociale din Colegiul Național „Gh. Munteanu-Murgoci” însoțiți de profesorii Cezar Romeo Mocanu și Elena Olga Stroe.

** „La pas prin Bălțile Brăilei” este un proiect de participare a tinerilor la viața democratică, selectat și finanțat în Programului Erasmus+, Acțiunea Cheie 1 – Proiecte de mobilitate în domeniul tineret. Activitățile se vor desfășura în perioada aprilie 2022 – octombrie 2023 și se adresează în principal tinerilor cu vârste cuprinse între 13 și 30 ani care locuiesc în localități din vecinătatea Parcului Național Balta Mică a Brăilei. Vor participa aproximativ 160 tineri din orasul Braila și din localitatile Chiscani, Gropeni, Tichilești, Mărașu, Frecăței. Tinerii vor propune în proiect acțiuni de susținere a comunităților locale în domeniul protejării mediului.

Armanda Filipine  Armanda Filipine & revista de cultură și informație Braila Chirei

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.