Forța Dreptei, lansarea filialei de la Brăila a partidului


*Liderul formațiunii la nivel local este Antoneta Ioniță, medic

Partidul Forța Dreptei, înființat de Ludovic Orban (fostul lider de la liberali, care a părăsit formațiunea destul de repede după congresul din toamna anului trecut), are la Brăila filială pe care o conduce medicul Antoneta Ioniță (fost deputat din partea liberalilor brăileni).

Astăzi, 9 aprilie 2022, a avut loc lansarea partidului la Brăila, cu o reuniune la care au fost prezenți Ludovic Orban și Violeta Alexandru – parlamentari, iar dintre brăileni persoane care și-au exprimat deja intenția de a face parte din noul partid, dar și simpatizanți.

Unul dintre cei care va fi apropiat formațiunii este Vasile Datcu – om de afaceri, scriitor și fost liberal (din motive complet stupide, legate de orgolii, a fost obligat acum mai bine de 10 ani să părăsească PNL Brăila unde nu s-a mai întors nici când a fost invitat). Din motive de incompatibilitate profesională – fiind președintele unei structuri care reunește oamenii de afaceri din mediul agricol, Vasile Datcu nu va face parte din stafful organizației Forța Dreptei Brăila condusă de Antoneta Ioniță în calitate de președinte.

Formațiunea este în plină organizare atât în mediul urban, cât și în cel rural, contând pe capacitatea oamenilor de înțelegere a precarității și lipsei de voință a politicienilor din arcul actual guvernamental – de a face reforme pentru reală creștere economică, îndepărtarea corupției și a firmelor „căpușe” de partid care primesc bani publici etc. Ludovic Orban a precizat că ar dori ca în preajma viitoarelor alegeri Forța Dreptei să aibă măcar 20.000 membri și filiale în cel puțin jumătate din localități.

Armanda Filipine Armanda Filipine & revista de cultură și informație Braila Chirei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.