La Colegiul Național „Nicolae Bălcescu” Brăila, un frumos concurs pentru elevii claselor a IV-a


*”Micii Bălcești”, cu probe de matematică & limba și literatura română, în 28 mai 2022

Adulții care au învățat bine în școală, ba încă învață și la vârsta la care unii cred că nu mai e cazul (hm! oare de ce ar crede asta?! Dar mulți au această optică greșită!) să pună mâna pe carte, știu că spiritul competițional este unul benefic. În fond, doar comparându-te cu alții, și învățând mult(e), îți dai seama cam la ce nivel ești și cât mai ai de parcurs ca să ajungi cel mai sus (în ipoteza, fericită, în care asta vrei de la tine!) Așa că ne bucurăm că se pătrează competiția de la Colegiul Național „Nicolae Bălcescu” (CNNB) din Brăila și anume Concursul național „Micii Bălcești” adresat elevilor din clasa a IV-a.

Înscrieri, în perioada 17 – 27 mai 2022. Concursul se va desfășura, în format fizic, sâmbătă – 28 mai 2022; tot în acea zi va fi și festivitatea de premiere. Este ediția a IX-a a concursului. Detalii (regulament etc) despre acest interesant concurs – cu probe de limba română și de matematică, la http://www.cnnb.ro/alte/2022/testare_cl_5/CONCURS_ANUNT%20MICII%20BALCESTI.pdf – site CNNB.

Nota red. Au mai fost asemenea competiții în Brăila și e păcat – copiilor chiar le sunt utile! – că organizatorii nu și-au păstrat acest bun obicei!

Armanda Filipine Armanda Filipine & revista de cultură și informație Braila Chirei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.