Seară de folk, eveniment în 26 mai la Centrul de Creație Brăila


*Cu Florin Paul Camen – invitat special, și trupa ”Antic” * De la ora 18.00, în sala Pro Arte de unde se va transmite LIVE

Un nou eveniment ”Seară de folk” organizează Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT sau Centrul de Creație) Brăila azi, 26  mai 2022. Va fi transmis LIVE, începând cu ora 18.00, din sala Pro Arte prin intermediul paginii Facebook a instituției (https://www.facebook.com/Centrul.de.Creatie.Braila). Protagoniștii întâlnirii muzicale sunt trupa brăileană ”Antic” și Florin Paul Camen – invitat special (vine de la Lupeni, județ Hunedoara).

Proiectul ”Seară de folk”a început în 14 aprilie 2022, pe afiș fiind atunci interpreții invitați Tatiana și Marius Ojog, și brăilenii din grupul ”Generații” de la Casa de Cultură a municipiului coordonat profesorul cantautor Dumitru Popescu, grupul vocal-instrumental ”Trubadurii” (https://brailachirei.wordpress.com/2022/04/13/invitatie-la-o-seara-de-folk-la-centrul-de-creatie-braila/). ”Scopul acestui proiect cultural este de încurajare si susținere a evoluției ascendente a muzicii folk în spațiul local, astfel că ne propunem să organizăm lunar întâlniri cu artiștii genului și cu iubitorii de folk. Vor fi evenimente similare în fiecare ultimă zi de joi  a fiecărei luni”, precizează Alina Petronela Sulicu – managerul CJCPCT Brăila.

Armanda Filipine Armanda Filipine & revista de cultură și informație Braila Chirei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.