Festivalul Lavandei din Bărăgan 2022


*A treia ediție, în 2 si 3 iulie, în județul Brăila

Festivalul Lavandei din Bărăgan – pe una dintre cele mai mari plantații de profil din țară – organizat de proprietarii plantaței situată pe teritoriul comunei brăilene Bărăganul, revine în zilele de 2 si 3 iulie 2022.

Sâmbătă, 2 iulie, de la ora 19.30 concert cu Dinu Olărașu, eveniment oferit de caricaturistul Costel Pătrășcan, concert cu trupa Compact; seara se încheie cu film, prezentare de Irina Margareta Nistor, „Alcarras” – câștigător al Ursului de Aur la Festivalul Internațional de Film Berlin. Duminică, 3 iulie, de la ora 17.30, recitaluri cu trupe brăilene: „Lockdown Band”, „Liberi Sâmbătă” și „Antic”.

Alte activități sunt disponibile în aceste zile: plimbări cu taxi-căruța, zbor cu balonul cu aer cald, fotografie în lavandă, cumpărături la standuri ale unor producători români, la standuri cu dulciuri și cu produse culinare gătite. Iar cafeaua… despre ea trebuie să știți că e cea mai bună: de la Atelierul de Cafea! Este prezentă cu stand și asociația Down Braila Botez Vlad Sergiu (nota red. Cine cumpără de la ei, ajută! Nu mai explic… Se știe!) Pentru copii e disponibil spațiul „kids corner” cu ateliere, jocuri, pictură pe față, mini cinema.

Intrarea e cu bilet (de 20 lei), copiii sub 10 ani au acces gratuit. Biletele se pot achiziționa online sau la fața locului. În prețul biletului sunt incluse: vizitarea lanului de lavandă, accesul la programul artistic, kids corner și parcarea.

Revista Braila Chirei & Armanda Filipine

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.