ADI „ECO Dunărea”, desemnarea operatorilor de salubritate în SMID


Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) ”ECO Dunărea” Brăila a avut Adunarea Generală a Asociaților (AGA) zilele acestea, in ședință fiind anunțați operatorii care vor asigura serviciile de colectare a deșeurilor și de operare a instalațiilor construite în Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor (SMID) Brăila. Ședința AGA s-a desfășurat în sala mare (foto) în sediul Consiliului Județean Brăila.

Operatorii sunt următorii: *Asocierea RER Sud SA, RER Ecologic Service SRL, RER Vest SA pentru activitatea de colectare și transport a deșeurilor municipale în județul Brăila și a activității de măturat, spălat, stropit și întreținere căi publice în municipiul Brăila; *SC Brai-Cata SRL București pentru asigurarea serviciului de operare și administrare a Stației de Sortare și a Stației de Tratare Mecano Biologică Vădeni; *SC FCC Environment Romania SRL pentru serviciul de operare și administrare a Stației de transfer Însurăței, a Depozitului ecologic și a Stației de sortare Ianca.

nota red. Poate vedem mai repede efectele colectării selective… de fapt, aș vrea să vedem și mai multe posibilități de a depune gunoiul selectat (și garanția că el chiar se selectează înainte de a ajunge la groapa de gunoi). As vrea să aibă această oportunitate și cetățenii din mediul rural, iar activitatea de salubritate să se desfășoare în condiții mult mai bune din punct de vedere al protejării sănătății angajaților (înțelegeți, cred, la ce mă refer!)

Revista Braila Chirei & Armanda Filipine

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.