De ce o fi tăcut Cristian Ghinea când se scria PNRR?


*Explicațiile fostului oficial, făcute publice prin intermediul media, nu se susțin… moralmente

Fostul ministru Cristian Ghinea, membru USR PLUS, face câteva dezvăluiri în presă (de citit la https://www.digi24.ro/opinii/comedie-cu-prosti-despre-irigatiile-care-nu-au-fost-niciodata-in-pnrr-2012327) despre vremea pregătirii amplului dosar pentru fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR); vorbește mult despre irigații…

Dacă facem abstracție de nume (dacă nu, e cu defăimare de persoane!) textul spune câte ceva bine, în sensul că agricultura are nevoie de irigații în stil modern și, DA, apa – chiar și sistemul de irigații – e bine să aibă, firesc, sensul de çurgere către vale și nu invers, altfel e risipă de energie în primul rând și de resurse financiare în al doilea rând.

Dacă nu facem abstracție de multe detalii, textul e oricum defăimător. De ce, Cristian Ghinea, ai tăcut atunci? Că nu a câștigat nimeni. Iar PNRR prost degeaba avem. Ne trebuie bani europeni pentru chestiuni arzătoare! De ce să nu spui adevărul atunci când se poate remedia? De ce nu?!? Întrebările rămân valabile și ca o lecție de civism, pentru oricine! În plus… după război mulți viteji se-arată, știm și asta.

Revista Braila Chirei & Armanda Filipine

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.