Urmează premierea Concursului național de literatură umoristică 2022, Brăila


*Ediția a VI-a a competiției organizate de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila se încheie în 21 iulie cu o festivitate care cuprinde și un recital muzical

Emoțiile competitorilor înscriși la ediția a VI-a a Concursului național de literatură umoristică 2022 (cel anunțat de la noi la https://brailachirei.wordpress.com/2022/05/02/invitatie-la-concurs-national-de-literatura-umoristica-2022-editia-vi/) de la Brăila vor înceta în 21 iulie, când organizatorul – Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT sau Centrul de Creație) Brăila, Alina Sulicu manager – a programat festivitatea de premiere. Aceasta va avea loc în sala Pro Arte, de la ora 17.00, și tot atunci va fi și un recital muzical oferit de invitatul Ovidiu Mihăilescu.

Fondul de premiere pentru cele mai bune (în opinia juriului) texte și cărți din competiție, în valoare de peste 3.500 lei, este asigurat din bugetul Consiliului Județean Brăila.

Nota red. Nu știm dacă acest concurs aduce un plus de cititori literaturii – în materie de umor e oricum complicat… pentru că, spre exemplu, umoriștii nu sunt încadrați la categoria „scriitori” – ori dacă după această ediție vor fi mai mulți brăileni care scriu convinși să se îndrepte și spre genul umoristic (extrem de dificil, inclusiv în zona dramatică, de altfel). Noi sperăm, ca de fiecare dată când vine vorba de literatură, să descoperim – realmente – mai multi cititori adevărați (nicidecum spectatori!).

Revista Braila Chirei & Armanda Filipine

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.