Filarmonica „Lyra – Cavadia”, concert în Luna Diasporei


*Vineri, 19 august 2022, în pavilionul de muzică din parcul Grădina Publică începând cu ora 18.00

Filarmonica „Lyra – George Cavadia” invită brăilenii astăzi, 19 august 2022, la un concert cameral estival începând cu ora 18.00. Evenimentul va avea loc în pavilionul de muzică din parcul Gradina Publică și este dedicat românilor din Diaspora.

„Programul artistic va fi susținut de cvartetul Filarmonicii alcătuit din Cornelia Gheorghiu – vioară, Iulia Sava – vioară, Gabriela Lăzăroiu – violă, Teresa Gânju – violoncel și va cuprinde lucrări de largă popularitate. Inițiativa Ziua Diasporei și-a propus să încurajeze dezvoltarea locală în vederea repatrierii românilor aflați în străinătate și care să fie determinați să investească în localitatea de origine aducând astfel un plus de valoare comunității prin experiența acumulată peste hotare. Vă așteptăm cu drag și vă dorim audiție plăcută” este invitația pe care ne-o adresează col. (r) prof. Petrea Gogu – dirijor, aranjor, directorul Filarmonicii „Lyra -Cavadia”, de curând și Cetățean de Onoare al municipiului Brăila.

**Anul acesta, Departamentul Românilor de Pretutindeni din Guvernul României a inițiat programul „Luna Diasporei” cu scopul de a a le arăta concetățenilor plecați în străinătate că există motive să dorească întoarcerea acasă.

Revista Braila Chirei & Armanda Filipine

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.