Incompetența lasă fără apă o întreagă piață brăileană: Concordia


*Echipa care a venit pentru remediere – și a greșit săpătura – a spus că revine… tocmai luni * Primarul municipiului crede că vor veni mai repede

Relatarea (cuiva care lucrează în piața brăileană Concordia) de mai jos nu e o glumă. Este o realitate. Brăila mileniului Trei.

Spunem că ne-ar plăcea să trăim în civilizație, dar la Brăila se vede treaba că nu e deloc așa! De ieri-seara, 18 august 2022, în Piața Concordia nu mai curge pic de apă. Asta înseamnă și că firmele care activează aici, plus zona de tarabe cu fructe etc. și toaletele sunt în imposibilitatea de a folosi apa – unele firme depind mult de ea și acum înseamnă că sunt în pierdere – cu alte cuvinte, clienții pierd și ei. Povestea e simplă și stupidă, ca multe în Brăila. De la CUP „Dunărea” au venit angajați să remedieze o avarie. A sosit o echipă – să nu vă imaginați cu doar unu-doi muncitori… Nu! Au venit vreo zece, plus un șef… Au săpat o groapă, dar… surpriză! Și-au dat seama mai târziu, adică azi – 19 august (vineri) – că au săpat într-un loc greșit și că va trebui să revină. Dar cum e weekend, vor reveni – au spus – abia luni… (!?!) Deci… cam așa stăm la Brăila cu lucrurile care se fac… dar de mântuială. De ce se întâmplă altfel… să ne dăm singuri răspuns. Avem aici un exemplu concret din categoria „așa NU se face” dar care devine trista și urâta realitate”.

* Contactat telefonic de noi (revista BRAILA CHIREI), Marian Viorel Dragomir – primarul municipiului Brăila, spune că întârzierea reparației vine din faptul că SC Administrația Piețelor, Târgurilor SA (serviciu subordonat Primăriei) nu a găsit documentele referitoare la rețeaua de sub spațiul pieței. Dar că se va remedia problema și cei de la Compania de Utilități Publice „Dunărea” nu vor aștepta ziua de luni pentru asta.

Nota red. Vom urmări evoluția lucrurilor și vom vedea…

Revista Braila Chirei & Armanda Filipine

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.