Conferință pedagogică ”Maraton educațional”, la Cahul


*Manifestare cu reprezentanți de la CCD Brăila, Sindicat Învățământ Brăila, Direcția Generală Învățământ din Cahul în baza parteneriatului CCD Brăila – DGI Cahul

La Cahul, în Republica Moldova, s-au desfășurat în 23 august 2022 lucrările Conferinței pedagogice ”Maraton educațional”, desfășurată în baza parteneriatului încheiat între Casa Corpului Didactic (CCD) Braila și Direcția Generală Învățământ (DGI) Cahul, în anul școlar 2021-2022, pentru ”stabilirea unor relații de colaborare între instituții prin inițierea și organizarea unor activități didactice, dezvoltarea profesională a cadrelor didactice, promovarea unor politici educaționale, desfăşurarea activităţilor de formare continuă a cadrelor didactice”.

Prof. dr. Cristina Elena Anton – directorul CCD Brăila – prezintă obiectivele parteneriatului: ”a) oportunitate de colaborare a instituțiilor de învățământ general din raionul Cahul; b) schimb de informație și experiență în implementarea standardelor de calitate; c) generalizare a bunelor practici de management a calității”.

La conferință au participat 120 de cadre didactice, din Republica Moldova și din România. Lucrările s-au derulat pe secțiunile ”Aplicarea calitativă a actelor normative”, ”Structuri și proceduri”, ”Elaborarea produselor”, ”Turul galeriei – Aleea produselor Maratonului Educațional”.

Revista Braila Chirei & Armanda Filipine

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.