Sărbătoarea Toamnei, cu organizația „TREBUIE!”


*Astăzi, 20 septembrie 2022, de la ora 15.00 în parcul Grădina Publică *Activitatea promovează și campania de strângere de fonduri „Donează o factură” care e, de fapt, un strigăt de ajutor: organizația are nevoie de sprijin de la oamenii cu inima mare

Echipa și beneficiarii de la Organizația pentru copii și adulți cu nevoi speciale „TREBUIE!” serbează anotimpul de toamnă… în felul lor, special, în parcul Grădina Publică și așteaptă prieteni să li se alăture; astăzi – 20 septembrie 2022 – de la ora 15.00.

Sunt pregătite cel puțin un stand expozițional, decoruri realizate în Centrul de zi (unde beneficiarii au parte de program deosebit care îi ajută să depășească destule obstacolele ale existenței – și dacă ar avea mai mult sprijin, material și financiar, s-ar putea face și mai multe lucruri bune), moment artistic cu tematică de toamnă sustinut de tinerii cu dizabilitati acompaniați de voluntarii „Voltin”.

De asemenea, va fi promovată campania de strângere de fonduri „Donează o factură!” destinată, firește, organizației neguvernamentale „TREBUIE!” Brăila înființată și condusă de prof. Teodora Ilie – evident, la care sunt așteptați să fie susținători oameni cu inima mare și multă dăruire.

** Teodora Ilie – președinte Organizația pentru Copii și Adulti cu Nevoi Speciale TREBUIE! – filiala Brăila. Sediu în Brăila, str. Industriei nr.18, bloc D2, sc.4, ap. 64, Brăila, cod postal 810341; tel/fax 0239.611.241 ; mobil: 0723 192 394; e-mail: rotrebuiebr@yahoo.com; site: http://www.trebuiebraila.ro; https://www.facebook.com/organizatiatrebuiebraila.organizatia

CONT LEI: RO30 RNCB 0048 0259 1507 0001 BCR Braila; CONT EURO: RO46 RNCB 0048 0259 1507 0004 BCR Braila

Revista Braila Chirei & Armanda Filipine

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.