Turneul „Stradivarius opera”, primul concert la Brăila


*În 7 octombrie 2022, ora 19.00 la teatrul dramatic * Bilete, la Centrul de Creație

Turneul național „Stradivarius opera” susținut de violonistul Răzvan Stoica și pianista Andreea Stoica începe la Brăila, primul eveniment fiind concertul programat pentru 7 octombrie 2022 la Teatrul „Maria Filotti” de la ora 19.00. Biletele se vând la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT sau Centrul de Creație).

Așa cum îi sugerează numele, turneul aduce în prim plan muzica de operă. Bineînțeles că vioara Stradivarius Ex Ernest (1729) va fi mijlocul prin care Răzvan Stoica își va demonstra și în data publicului brăilean măiestria interpretativă confirmată de numeroasele premii internaționale primite și în concertele de pe mari scene – ex. Royal Concertgebouw Amsterdam, Théatre des Champs-Elysées – Paris, Teatro Carlo Felice – Genova, Palacio de Festivales Santander, Gewandhaus Leipzig, Konzerthaus Berlin, Musikverein Viena etc. De asemenea, pianista Andreea Stoica – și ea o răsfățată a juriilor concursurilor – va demonstra talentul și arta interpretativă așa cum a făcut-o în turnee prin Germania, Olanda, Italia, Spania, Franța, Elveția, Polonia, România, Israel, Grecia, Bulgaria, SUA). personalități marcante cu un repertoriu abordat, ce acoperă o mare parte a istoriei muzicii. Evenimentul de la Brăila este sprijinit de Primăria municipiului și Consiliul județean prin cele două instituții – teatrul dramatic și CJCPCT.

Revista Braila Chirei & Armanda Filipine

Publicitate

Un gând despre „Turneul „Stradivarius opera”, primul concert la Brăila”

  1. A republicat asta pe BRAILA CHIREI și a comentat:

    Mâine, 7 octombrie 2022… La Brăila, un imperiu muzical își deschide larg porțile și lumea operei va vorbi prin intermediul viorii și al pianului.

    Armanda Filipine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.