Pa, Sorin Câmpeanu!


*Sperăm într-un nou ministru la Educație fără plagiate și aroganță

Sorin Câmpeanu a plecat (în sfârșit) din Ministerul Educației. I s-a tot cerut demisia după mai multe intervenții nefericite în domeniul pe care ar fi trebuit să îl sprijine. În plus, planează asupra sa acuze grave (confirmate în parte de unele surse) de plagiat – să spunem adevăratul: plagiatul este o formă evidentă de HOȚIE.

Primul ministru Nicolae Ionel Ciucă, declarații de astăzi, 29 septembrie 2022: „Am acceptat astăzi demisia domnului Sorin Cîmpeanu din funcția de ministru al educației. Îi mulțumesc pentru colaborarea de până acum și pentru proiectele demarate în beneficiul sistemului de educație. În continuare, România are nevoie de stabilitate și coerență pentru a putea implementa reforma durabilă pe care ne-o dorim cu toții pentru învățământ. Urmează să ne consultăm în Partidul Național Liberal și în coaliția de guvernare și să validăm, cu celeritate, propunerea pe care o voi înainta domnului președinte al României, Klaus Iohannis, pentru funcția de ministru”.

Nota red. Dacă liberalii ar avea un pic mai mult respect (alții nu au deloc!) pentru țara aceasta și viitorul ei, i-ar cere demisia și lui Ciucă! Tot pentru același spectru… al plagiatului.

Revista Braila Chirei & Armanda Filipine

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.