Subito – festival național al muzicii de cameră, la Brăila


*Prima ediție; Filarmonica „Lyra – Cavadia” condusă de Petrea Gogu, organizator * În perioada 14 – 26 octombrie 2022, cu invitați din Brașov, București, Cluj-Napoca, Iași

SUBITO este Festivalul național al muzicii de cameră pe care Filarmonica „Lyra – George Cavadia” îl oferă brăilenilor.

Directorul (sau manager… cum vă place!) Petrea Gogu – dirijor, aranjor, profesor, colonel în rezervă – al Filarmonicii a ales ca manifestarea, la prima ediție, să se desfășoare sub înalte auspicii, astfel că președintele de onoare al festivalului este compozitorul Dan Dediu (născut la Brăila) – președintele Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România.

Din program fac parte trio „Academik” de la Iași, cvintetul Filarmonicii „Lyra – Cavadia„, Alina Trifu (marimbafon) și Teodora Pahonțu (vibrafon), soprana Adelina Diaconu – va fi acompaniată de prof. Ludmila Calalb la pian, cvartetul „Gaudeamus” din Brașov, „Athenaeum Brass Quintet” din București, trio „Musica Amicis” din Brașov, „Codex” – ansamblu de muzică veche din Brașov, Ion Bogdan Ștefănescu (cu flautul său, evident), Costin Soare (nu cred că mai trebuie spus că e binecunoscutul artist specializat în chitară clasică), trio „Axis Mundi” din Cluj-Napoca.

Festivalul are loc în perioada 14 -16 octombrie 2022, cu evenimente în Casa Tineretului și la sediul Filarmonicii „Lyra – Cavadia” din str. Ana Aslan nr. 29. Bilete, la agenția Filarmonicii din str. Ana Aslan nr 29 sau pe platforma BLT.ro. Preț bilet – 20 lei pentru concertele de la Casa Tineretului și 22 lei pentru cele de la sediul Filarmonicii, cu reducere 50% pentru elevi.

Revista Braila Chirei & Armanda Filipine

Publicitate

Un gând despre „Subito – festival național al muzicii de cameră, la Brăila”

  1. A republicat asta pe BRAILA CHIREI și a comentat:

    Mai urmează o zi din frumosul festival! Evident, îndemnul nostru este să vă lăsați purtați de valurile muzicii – confirm programului fin 16 octombrie 2022

    Revista BRAILA CHIREI & Armanda Filipine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.