Conferința LEADER UE – Moldova


*A doua ediție, în 6 și 7 octombrie 2022

La conferința „LEADER UE – Moldova”, desfășurată în zilele de 6 și 7 octombrie 2022 la Chișinău, au participat mai mulți membri din Comisia de Agricultură a Camerei Deputaţilor, între aceștia și deputatul Alexandru Popa – președintele PNL Brăila (în foto). De asemenea, au fost prezenți reprezentanți ai unor Grupuri de Acțiune Locală (GAL-uri) din Republica Moldova și din UE, reprezentanți ai autorităților UE și non-UE, dar și ai rețelelor europene LEADER.

Alexandru Popa: „Evenimentele au fost gândite ca să ofere schimb de experiență. Membrii Grupurilor de Acțiune Locală, partenerii locali și internaționali au discutat despre provocările legate de dezvoltarea comunităților rurale și despre diverse soluții aplicate la nivel local în acest domeniu. Au fost o serie de ateliere de lucru tematice în care ne-am împărtășit experiența și am avut ocazia să ne cunoaștem mai bine și să găsim diverse modalități de colaborare„.

**Conferința a fost organizată de Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova în parteneriat cu Rețeaua Națională LEADER și Solidarity Fund PL în Moldova, cu sprijinul programului „EU4Moldova: Comunități Locale” finanțat de Uniunea Europeană, Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare, Cooperarea Austriacă pentru Dezvoltare și Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Polone – Asistența Poloniei.

Revista BRAILA CHIREI & Armanda Filipine

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.