Colegiul brăilean „Murgoci” a primit statutul Cambridge Gold Preparation Centre


*Înmânarea distincției s-a petrecut în amfiteatrul prestigiosului liceu, în prezența a numeroși elevi, a profesorilor lor eminenți, a unor invitați * Aniella Bușilă – reprezentant Cambridge Universitary Press & Assessment – a înmânat placheta, dar și alte recompense profesorilor implicați în buna pregătire a elevilor * Câțiva elevi care au obținut foarte bune rezultate la testări au primit diplome și premii, înmânate de prof. Mariana Crăciun

Colegiul Național „Gheorghe Munteanu-Murgoci” din municipiul Brăila a primit statutul și placheta „Gold Preparation Centre” oferite de Cambridge Universitary Press & Assessment pentru excelența în pregătirea și rezultatele obținute de elevi la testări. Foto 1: o parte dintre profesori, cu placheta care va sta in holul de la cancelarie

Un eveniment organizat de profesoara de lb. engleză Mariana Crăciun, sprijinită de cei doi directori – profesorii Mihaela Giurcă și Romeo Mocanu – și derulat, în 10 octombrie 2022, în amfiteatrul prestigiosul liceu (datează din 1919 când era Liceul de fete din oraș) a subliniat aceste minunate rezultate.

Au fost prezentări (foto 2) de Mariana Crăciun și Aniella Bușilă – reprezentant Cambridge Universitary Press & Assessment din România (toate detaliile, în video LIVE la https://www.facebook.com/ArmandaFilipine/videos/816782766038228/).

Aniella Bușilă a făcut și o scurtă prezentare a testărilor Cambridge (România are deja o tradiție în domeniu, plus o mulțime de centre de testare – și iată, Colegiul „Murgoci” a devenit unul de elită), a înmânat distincția Cambridge Gold Preparation Centre, precum și scrisori de felicitare și mulțumire – din partea Ambasadei Marii Britanii la București – profesorilor implicați în activitatea de pregătire și testare a elevilor în Centrul Cambridge de la „Murgoci”.

De asemenea, elevii – 16 la număr de această dată (dar merituoși sunt mai mulți) – cu rezultate excepționale la testări au fost recompensați cu diplome și premii.

Revista Braila Chirei & Armanda Filipine (absolvent „Murgoci”)

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.