Povești și… iar povești. La Școala „Vlaicu Vodă” Brăila


*Povești… Da! Poveștile sunt parte din viața… școlară. Am grijă să fie astfel!

Ieri, 17 octombrie 2022, a fost rândul clasei I B, învățător Elena Poitașu, de la Scoala Gimnazială „Vlaicu Vodă” din Brăila să-și deschidă inimile către lumea poveștilor (Da! Chiar așa! Că doar nu intrăm oricum în spațiul minunățiilor…!). Și tot la fel ca în alte clase cu copii deosebiți, fotografiile sunt doar de la final (pentru amintire!). Au stat prea cuminți și atenți la povestea mea (*) ca să poată veni ideea unui moment foto în timpul acela magic când parcă se întrupează chipurile din poveste în fața noastră…

Notă. A fost bine că ne-am întâlnit după ora în care li s-a vorbit despre meserii. Pentru că așa au aflat despre Scriitor și Jurnalist – două profesii în care fără școală serioasă (plus o cultură solidă) nu faci față cu brio. Bineînțeles că ne-am promis reîntâlniri, pentru alte povești, pentru citit – musai! – și inventat alte povești. Școala condusă de profesor Mirela Carmen Rusen – director, se cuvine să fie parte a lumii Poveștilor frumoase.

(*) Nota mea (Armanda). Spun de fiecare dată numai povești scrise/ gândite de mine (iar unele sunt, încă, doar in forma… orală!).

Revista Braila Chirei & Armanda Filipine

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.